Reduce - Reuse - Recycle

Min filosofi

“Jag tror de som har störst möjlighet att förändra människors attityd till ett mer hållbart förhållningssätt är företagen. De har redan en relation med sina kunder & en chans att naturligt leda vägen till en tryggare framtid för oss alla, idag och för eftervärlden.” 

Lotta Gergils Aston

Digital kommunikationsdesigner

Jag har en universitetsutbildning i botten som modekommunikatör från UCA, London. Under många år jobbade jag på byrå med varumärkesarbete och även då var CSR (Corporate Social Responsibility) ett viktigt område för mig.

2014 började jag jobba som marknadsföringskonsult med inriktning på strategi och CSR.  Sedan 2018 jobbar jag enbart med digital kommunikation, allt ifrån webbdesign, sociala medier, strategi och affärsutveckling för digitala start-up. Jag lägger stor vikt på att göra din hemsida sökbar, säker och användarvänlig och naturligtvis finns det alltid en hållbarhetskoppling i allt jag gör. 

Decade of Action

Är du intresserad av att jobba mer hållbart? Jag erbjuder både workshops och coaching i hur du ställer om till ett mer hållbart företagande.